Bag om

Jakobsen Hair Brand


Manden bag hele konceptet er Benjamin Jakobsen, som har den fire årige frisør uddannelse og tit tager på kursus og efter uddannelse for at sikre en høj faglighed, Benjamin finder stor inspiration i blade og på nettet, fortid og nutid. Han har siden sin barndom drømt om at blive frisør, den drøm er heldigvis gået i opfyldelse. Og nu står han med hænderne klar til at give jer en eksklusiv behandling hvad enten det er klipning eller farvning, er Benjamin altid klar til at komme med sin version af hvad der klær din personlighed og ansigts form. Og er ikke bleg for at svare ærligt da klædelighed er vigtigt. ”Det er rigtigt vigtigt for mig at kunden føler sig hjemme og tryg i mine hænder. Jeg står klar til at vejlede hver enkel person, vi skal huske vi alle er forskellige. Og Jeg har stor respekt for dit personlige look, men jeg tror også på at vi sammen kan skabe skønhed! ”

Salonen


Med beliggenhed overfor Kongens have og Rosenborgslot og blot 5 minutters gå gang fra Nørreport station, ligger vi yderst centralt. Salonen bærer præg af, det klassiske vintage look & moden indretning. Bio pejsen og den økologiske kaffe & the nydes i krystalglas med en lille snack.
Kreativitet og kvalitet, god tid til hver kunde er med at give den helt rigtige stemmening da en behandling hos os, skal være afslappende og yderst behagelig. Vores produkter samt farver er nøje udvalgt, da vi gerne passer på os selv, dig og miljøet.

Extensions Historien


Jakobsen Haír Extensions er af egn import, dette sikre os den absolutte BEDSTE hår kvalitet der findes på market. Benjamin har selv nøje håndvalgt den rette hår kvalitet, da det var hele pointen i at starte selvstændig. ”For at sikre mine kunder det aller aller bedste og efter at have arbejdet med Extensions i snart et årti, måtte jeg pakke sydfrugterne og rejse om på den anden side af jorden, for netop at kunne se hvordan hair extensions bliver til, efter det sad jeg nøje og mærkede og fortalte hvad vi forventede og ønskede i Danmark. Det er en rejse og oplevelse jeg aldrig ville glemme, da jeg den dag i dag står og kan tilbyde ægte human hair af den bedste kvalitet der findes. Og derfor er det vigtigt for mig mine priser er til konkurrence dygtige priser. men at kvaliteten er bedst!”

Vores Extensions
Er selvskabt efter strenge krav og få kemiske behandlinger, så vi sikre dig den mest ekslusive kvalitet i Norden. Alt vores hår har en standart længde på
55centimeter, håret har næsten ingen kort hår imellem hvilket sikre dig et tykt hår fra top til spids, Jakobsen Hair Extensions fås i alle farver og i krøller.

”Remember that all things are possible” #staygorgeous